تجلیل از عکاس و مستندساز اداره کل میراث‌فرهنگی خراسان رضوی

دبیر انجمن صنفی تهیه کنندگان فیلم بلند مشهد و مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی از سید حسن ایزانلو عکاس و مستندساز اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی تقدیر کردند.

به گزارش میراث آریا سیدجواد موسوی در جلسه تقدیر از این پیشکسوت حوزه فرهنگ و هنر اظهار کرد: خراسان سرزمینی کهن و دارای سابقه تاریخی و فرهنگی دیرینه است که جای جای آن ظرفیت تهیه فیلم و مستند را دارد.

او با اشاره به ظرفیت‌های شهر مشهد در حوزه فیلم و رسانه‌ اشاره کرد و افزود: مشهد به واسطه بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) به کانون علم، فرهنگ، اخلاق و توجهات تبدیل شده و به واسطه این مضجع مشاغل، حرف و داستان‌های زیادی از زندگی مردم شکل گرفته است و روایت‌هایی از همجواری با حضرت رضا (ع ) وجود دارد که ظرفیت تبدیل به فیلم و مستند را دارد.

هم‌چنین محمدرضا فرهادی‌نیا دبیر انجمن صنفی تهیه کنندگان فیلم بلند مشهد در این جلسه گفت: اعضای این انجمن برای همکاری و تهیه فیلم و مستند در حوزه میراث‌فرهنگی و گردشگری آمادگی دارد.

او با قدردانی از زحمات سیدحسن ایزانلو کارشناس روابط عمومی و مستندساز پیشکسوت اظهار کرد: حضور فردی با دانش و تجربه حوزه فیلمسازی در اداره کل میراث فرهنگی، نقش هدایت کنندگی  و تسهیلگری داشته و توانسته مسیری برای تهیه فیلم و مستند از فرهنگ و هویت مشهد و استان تهیه کند.

در پایان این جلسه به پاس زحمات سید حسن ایزانلو پیشکسوت عکاسی و مستندسازی از او تقدیر شد.

در بخشی از تقدیر نامه سید حسن ایزانلو که به امضای محمد رضا فرهادی‌نیا دبیر انجمن تهیه کنندگان فیلم بلند مشهد و سید حسن حسینی معاون استاندار و فرماندار مشهد رسیده، آمده است: شما ستارگان درخشان هنر این سرزمین هستید که هویت و اصالت خراسان رضوی را در آثار خود جاودانه کرده‌اید، باشد که همواره در مسیر خلق و اعتلای فرهنگ این مرز و بوم بدرخشید.

انتهای پیام/

کد خبر 1404063102201
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha